Terug

IJK bestaat 5 jaar - doe mee met onze winactie

Op 5 april bestaat IJk 5 jaar! En wie jarig is trakteert, daarom verloten wij 5 keer 2 kaarten voor Snollebollekes in Concert.

Op 1 april 2023 bestaat IJK 5 jaar! In de transformatie van familiebedrijf (Driessen HRM) naar familie van bedrijven (Driessen Groep) was IJK het eerste bedrijf dat op eigen benen ging staan. Ook de Driessen Groep viert een jubileum. Op 1 april 2023 is het precies 30 jaar geleden dat Jan Driessen zijn eigen bedrijf startte.

De afgelopen 5 jaar zijn voorbij gevlogen. In die tijd heeft IJK een imposante groei doorgemaakt, zowel in het aantal klanten en medewerkers als in de aangeboden oplossingen. Daarmee is IJK uitgegroeid tot dé HR Software & Services partner voor overheid, onderwijs en zorg. We zijn ontzettend trots op iedereen die hieraan een steentje heeft bijgedragen.

De komende jaren gaat IJK nóg meer aandacht besteden aan het teruggeven van tijd aan de publieke sector. Dat doen we door de inzet van onze slimme oplossingen. Hierdoor houden onze klanten meer tijd over voor de dingen die er écht toe doen, namelijk aandacht voor de mensen.

Winactie

Wie jarig is trakteert! IJK geeft 5 keer 2 kaarten weg voor Snollebollekes in Concert in het Gelredome op vrijdag 31 maart 2023. Stuur een e-mail naar info@ijk.nl en maak kans op deze kaarten.