Overslaan en naar de inhoud gaan
overzicht
11 maart 2022
Leestijd: 1 minuut
Thema: e-hrm

Whitepaper 'Robotisering van HR-taken'

Door de opmars van het thuiswerken, als gevolg van de coronacrisis, zijn technologische oplossingen in sneltreinvaart geadopteerd in organisaties. Ook in de publieke sector; overheid, onderwijs en zorg, wordt inmiddels volop digitaal gewerkt. Hoewel HR wordt gekenmerkt door menselijk handelen, ondersteunt technologie inmiddels ook de cruciale rol van HR. Hierdoor is het mogelijk om efficiënter te werken en blijft er meer tijd over voor het echte mensenwerk.

/sites/default/files/styles/600px_wide/public/media/artikelen/2022-03/Whitepaper%20IJK%20Robotisering_cover.png?itok=1hSDJZfr

Voor HR een kans om stappen te zetten op dit thema en verdere automatisering van processen toe te passen. Waar in veel organisaties de focus nog ligt op het digitaliseren van processen, zijn sommige al toe aan de volgende stap; het verder automatiseren van processen. Sectoren als telecom, de financiële wereld en het verzekeringswezen zetten hiervoor al geruime tijd software automation in; robots die processen efficiënter maken, risico’s verminderen en compliance inregelen.

Vraag de whitepaper 'Robotisering van HR-taken' aan

IJK schreef een whitepaper over het thema Robotisering. Vraag via onderstaand formulier deze whitepaper aan en lees meer over:

  • Software automation.
  • De toepassing ervan in de dagelijkse praktijk van HR.
  • Wat software automation oplevert voor HR.
  • Hoe je zelf aan de slag gaat.
  • De kijk van Patrick Adriaansen, directeur IJK, over een geïntegreerde medewerker-ervaring.
* verplichte velden

Ja, ik ontvang graag deze whitepaper

Vul onderstaand formulier in om de whitepaper 'Robotisering van HR taken' aan te vragen.

Je gegevens

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.