Terug

Bart de Koning commercieel directeur IJK

Per 1 november 2020 is Bart de Koning benoemd tot commercieel directeur van IJK. Hij vult daarmee de directie aan die sinds 2016 wordt gevormd door Harold de Wit en Patrick Adriaansen. De afgelopen jaren heeft IJK een prachtige groei doorgemaakt. Met de benoeming van Bart geven we invulling aan de ambitie om IJK de komende jaren verder uit te bouwen.

Zijn nieuwe rol als commercieel directeur leidt tot een uitbreiding van de verantwoordelijkheden van Bart. Waar zijn focus voorheen uitsluitend lag op new-business en het aansturen van het salesteam, wordt hij in zijn nieuwe rol ook verantwoordelijk voor klantretentie, business development en klantbeleving.

Bart is inmiddels bijna 9 jaar werkzaam binnen Driessen Groep. Hij startte in 2012 zijn carrière als accountmanager Overheid & Cultuur bij Driessen. Via tussenstappen als projectmanager en manager consultancy werd hij in januari 2019 commercieel manager bij IJK. Met deze bak aan ervaring maakt hij nu de stap naar commercieel directeur.

Bart: “Samen met collega’s, partners en klanten hebben we jarenlang gebouwd aan ons mooie bedrijf. De benoeming als commercieel directeur maakt me daarom ontzettend trots. Met veel energie ga ik aan de slag in mijn nieuwe functie en met de verdere ontwikkeling van IJK”.