Dossieropbouw en einde dienstverband (onderwijs)

Nieuw vanaf 2024! Deze training maakt ook onderdeel uit van het drieluik: Onderwijs onder de loep. Wil je meer weten over deze cursusreeks?
Klik hier voor PO.
Klik hier voor VO.

Je kent het wel: een werknemer die al lange tijd niet functioneert, maar geen verbetering laat zien. Voor je het weet is er weer een jaar voorbij, zonder dat je actie hebt ondernomen. Hoe kun je zo’n situatie voorkomen? En wat kun je anders doen?

In de ochtend nemen we je mee in de regels rondom dossieropbouw bij disfunctioneren. Denk aan: wat zet je wel en niet in een personeelsdossier? Hoe steek je het beoordelingsgesprek in? En wanneer kun je de werknemer ontslaan?

’s Middags gaan we in op andere manieren waarop het dienstverband kan eindigen. Bijvoorbeeld: de vaststellingsovereenkomst, proeftijd, ontslag op staande voet en een verstoorde arbeidsverhouding.

Tijdens deze trainingsdag staat interactie en eigen inbreng voorop. Heb je een vraag uit de praktijk? Stel die dan gerust.

Resultaat

Na het volgen van deze training:

  • Weet jij waar een goed dossier bij disfunctioneren aan moet voldoen en wat de juridische voorwaarden zijn voor een goed verbetertraject
  • Ken je de verschillende manieren om de arbeidsovereenkomst met een werknemer te beëindigen en weet je hoe je moet handelen bij ontslag.

Doelgroep

HR adviseurs, HR medewerkers, salarisadministrateurs.

Prijs

€625,- (vrij van btw) RAP klanten
€725,- vrij van btw) niet RAP klanten

Deze training gaat door bij minimaal 6 deelnemers.

Vragen

Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 60 of stuur een bericht naar goedbekend@ijk.nl.

Incompany of een andere locatie?

Deze training bieden wij ook incompany aan. Voor meer informatie kun je contact opnemen via: rap@ijk.nl.

Vragen

Heb je vragen? Neem dan contact op via 0492 - 50 66 60 of stuur een bericht naar goedbekend@ijk.nl.

Open inschrijving