Donderdag 21 september

Digital Talent Experience 2023

De toekomst van talentontwikkeling
voor jouw organisatie

De Digital Talent Experience is hét event voor learning & development professionals uit overheid, onderwijs en zorg. Alle publieke organisaties in Nederland ervaren hinder van de extreem krappe arbeidsmarkt. Maar hoe innovatief ga jij om met het al aanwezige talent binnen de organisatie? Na jouw deelname aan de Digital Talent Experience ga je vol inspiratie en met de nieuwste trends en ontwikkelingen op het gebied van talentmanagement naar huis.

Digital Talent Experience 2023 in het kort

Meld je gratis aan

Locatie

IJK
Vlamovenweg 4
Helmond
Routebeschrijving

Programma
10:00 Inloop
10:30 Opening door Jeroen Driessen, CEO Driessen Groep
10:45 Keynote spreker ‘Het geheim van winnende personen en teams’ door Bas Kodden
11:45 Praktijkcase EY: ‘Transformatie naar een skills based organisatie’
12:30 Verzorgde lunch
13:15 Break-out sessies
14:15 Praktijkcase Belgische Ministerie van financiën: ‘Levenslang leren stimuleren dankzij een learning tech eco systeem’
15:00 Afsluiting
15.15 Einde programma
Keynote spreker

Bas Kodden

Schrijver, spreker en onderzoeker Bas Kodden vertelt over het geheim van winnende personen en teams. Dit zit hem in de combinatie van talent en vier belangrijke prestatiekenmerken waar – vreemd genoeg – veel organisaties juist niet op selecteren... Na deze lezing weet je waarom die ene persoon zijn succes weet te herhalen terwijl niemand dat eigenlijk verwachtte!

Spreker

Jan Brouwer

Praktijkcase EY: ‘Transformatie naar een skills based organisatie’

Talent wordt schaarser en de skills van vandaag zijn overmorgen niet meer relevant. Jan Brouwer van EY vertelt over de transformatie naar een skills-based organisatie en hoe dit ervoor zorgt dat je niet langer de race om talent hoeft uit te vechten. Met een skills-based benadering kun je door AI-gedreven technologie eenvoudig inzicht krijgen in de huidige workforce en daarmee de skills van talenten binnen de organisatie op de juiste manier inzetten. Bovendien vergroot skills-based de wendbaarheid en snelheid. Zo kan jouw organisatie de toekomstige uitdagingen aan. In deze sessie leer je wat een skills-based aanpak voor jou kan betekenen en waar je het beste kunt beginnen.

Spreker

Michael Vindevoghel

Praktijkcase Belgische Ministerie van financiën: ‘Levenslang leren stimuleren dankzij een learning tech eco systeem’

Meer doen met minder middelen, iedereen staat voor deze uitdaging. En dat allemaal in de moeilijke en onvoorspelbare wereld waarin we leven. Medewerkers moeten beter presteren en sneller nieuwe dingen onder de knie krijgen en dat terwijl er steeds minder opleidingstijd is. Wij, als Learning en development officers, kunnen niet langer tijd en middelen besteden aan ‘just in case’ opleidingen, we moeten overschakelen naar ‘just in need’. Opleidingen bieden en kennis delen die nú relevant zijn. Tijdens deze sessie vertel ik je hoe wij dit bij het ministerie van financiën in praktijk brengen. Hoe we de beschikbaarheid van relevante informatie voor onze medewerkers faciliteren en verhogen, zodat ze in de ‘moment of need’ verder geholpen worden. Wanneer we trainingen organiseren proberen we heel duidelijk te maken wat het voordeel voor de medewerkers is, door skills en opleidingen met elkaar te verbinden.

Michael Vindevoghel

Break-out sessies

Klik op de titel van een sessie voor de inhoud.

Dagvoorzitter

Jeroen Driessen

Bijna 20 jaar staat Jeroen als ondernemer/CEO aan het roer van Driessen Groep, waar IJK onderdeel van is. Zijn hart gaat sneller kloppen van onderwerpen op het snijvlak van mens en werkgeluk, ondernemerschap, sociale innovatie, creatief werkgeverschap en persoonlijk leiderschap. Jeroen weet zijn in rol als dagvoorzitter op een luchtige manier en vol enthousiasme de brug te slaan tussen theorie en praktijk.

Ja, ik kom naar de Digital Talent Experience 2023

Meld je gratis aan via onderstaand formulier (maximaal 2 personen per organisatie). Kies voor een van de drie break-out sessies.