Overslaan en naar de inhoud gaan
Recruitmentsysteem

Breng mens en werk op een eenvoudige manier samen

Een recruitmentsysteem stroomlijnt de processen op het gebied van recruitment, inhuur en mobiliteit.

De volgende stap in e-HRM

Met het specialistische Recruitmentsysteem, ook wel een applicant tracking systeem (ATS) genoemd, voer je de regie over werving & selectie, inhuur en mobiliteit. Zeker als je het koppelt aan je huidige e-HRM systeem.

Centrale oplossing voor het aantrekken van nieuw talent

De zoektocht naar nieuw talent start met een goed functionerende werkenbij-website. Wij zorgen voor een professionele, geavanceerde website die in lijn is met de organisatie huisstijl en waar kandidaten eenvoudig kunnen zoeken en reageren. Een geavanceerd recruitment backoffice (ATS) borgt het gehele werving & selectie proces; van het publiceren van de vacature tot de (voor)selectie en het afhandelen van sollicitanten.

Mobiliteit zet medewerkers in hun kracht

Het recruitmentsysteem omvat een volwaardig arbeidsmarktplatform waarmee je de organisatie of een samenwerkingsverband van organisaties als een aantrekkelijke werkgever kunt profileren. Vacatures kunnen eerst intern of regionaal worden uitgezet alvorens deze extern worden gepubliceerd. Via een digitaal loopbaancentrum kunnen medewerkers eenvoudig reageren op interne vacatures, maar ook zelftesten en assessments volgen vanuit een persoonlijk E-portfolio.

Grip op inhuur van tijdelijk personeel

Veel organisaties huren tijdelijk personeel in om de kwaliteit en continuïteit te waarborgen. Het is daarbij van belang dat de procedures omtrent inhuur voldoen aan de (vernieuwde) wet- en regelgeving. Onze gebruiksvriendelijke marktplaats voor inhuur is in samenwerking met gemeentelijke inkoopspecialisten en onafhankelijke aanbestedingsjuristen ontwikkeld en voldoet aan de nieuwe aanbestedingswetgeving.

In samenwerking met The Solutions Factory

Het Recruitmentsysteem bieden we aan in samenwerking met onze zusteronderneming The Solutions Factory; net als IJK onderdeel van Driessen Groep. Samen garanderen wij een soepele implementatie, één aanspreekpunt en een professionele support.

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je ervaren hoe je met een Recruitmentsysteem processen op het gebied van recruitment, inhuur en mobiliteit stroomlijnt? Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen over het samenbrengen van mens en werk via e-HRM.

Vraag een vrijblijvende demo aan

6 voordelen van het Recruitmentsysteem:

  1. Het Recruitmentsysteem is uiterst flexibel doordat de modules Werving & selectie, Mobiliteit en Inhuur modulair zijn af te nemen.
  2. Het systeem wordt afgestemd op de huisstijl. Zo is het in lijn met de andere communicatie-uitingen van de organisatie.
  3. Standaard bieden wij een koppeling met AFAS aan, maar ook met andere systemen is een koppeling mogelijk.
  4. Het systeem beschikt over meerdere real-time rapportages voor inzichten op managementniveau.
  5. Uitgebreide functies en mogelijkheden, waaronder een kandidatenbank, E-portfolio, managersmodule en geautomatiseerde workflows.
  6. Gegarandeerd een snelle en soepele implementatie in samenwerking met partner The Solutions Factory.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.