Overslaan en naar de inhoud gaan
Recruitmentsysteem

Een overzichtelijke arbeidsmarkt

Met het Recruitmentsysteem breng je mens en werk op een eenvoudige manier samen.

De volgende stap in e-HRM

Met het specialistische Recruitmentsysteem, ook wel een applicant tracking systeem (ATS) genoemd, voer je de regie over werving & selectie, inhuur en mobiliteit. Zeker als je het koppelt aan je huidige e-HRM systeem.

Werving & selectie om nieuw talent aan te trekken

Een goed functionerende werkenbij-site stelt je in staat om snel de juiste medewerker te vinden. En om de selectie vanuit een gekoppelde backoffice te organiseren. 

Mobiliteit om medewerkers in hun kracht te zetten

De publieke sector verandert snel. En het werk dus ook. Dit vraagt om flexibiliteit van medewerkers en organisaties. Met het Recruitmentsysteem organiseer je interne- en externe mobiliteit. 

Grip op inhuur

Zelfstandig professionals, uitzenden of detacheren. Iedere organisatie huurt in om de kwaliteit en continuïteit te waarborgen. Met het Recruitmentsysteem voldoet jouw inhuur aan alle wettelijk eisen.

Waarom aan de slag met het Recruitmentsysteem?

Het Recruitmentsysteem bieden we aan in samenwerking met zusteronderneming The Solutions Factory. Deze applicatie sluit naadloos aan op jouw e-HRM systeem. IJK zorgt voor een soepele implementatie en staat altijd klaar voor vragen van gebruikers. 

  • De modules Werving & selectie, Mobiliteit en Inhuur zijn modulair af te nemen.
  • Het systeem krijgt de huisstijl van jouw organisatie. Zo blijft het in lijn met al je andere communicatie-uitingen.
  • Een snelle en soepele implementatie.
  • Standaard heeft IJK een koppeling met partner AFAS, maar een koppeling met andere systemen is ook mogelijk.
  • Je krijgt één aanspreekpunt voor al jouw vragen.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.