Overslaan en naar de inhoud gaan
Recruitmentsysteem

Een overzichtelijke arbeidsmarkt

De arbeidsmarkt ontwikkelt zich razendsnel. Werving & selectie, inhuur en mobiliteit vragen om een oplossing die mens en werk op een eenvoudige manier samen brengt. En dat heeft u met het Recruitmentsysteem.

De volgende stap in e-HRM

Met het Recruitmentsysteem, ook wel een applicant tracking systeem (ATS) genoemd, bent u in staat om regie te voeren over werving & selectie, inhuur en mobiliteit. En natuurlijk volledig gekoppeld met uw huidige e-HRM systeem.

Werving & selectie om nieuw talent aan te trekken

Een goed functionerende werkenbij-site die u in staat stelt om snel de juiste medewerker te vinden. En om de selectie vanuit een gekoppelde backoffice te organiseren. E-HRM die werving & selectie makkelijker maakt.

Mobiliteit om medewerkers in hun kracht te zetten

De publieke sector verandert snel. En het werk dus ook. Dit vraagt om flexibiliteit van medewerkers en organisaties. Met het Recruitmentsysteem organiseert u interne- en externe mobiliteit. E-HRM die mobiliteit makkelijker maakt.

Grip op inhuur

Zelfstandig professionals, uitzenden of detacheren. Iedere organisatie huurt in om de kwaliteit en continuïteit te waarborgen. Met het Recruitmentsysteem voldoet uw inhuur aan alle wettelijk eisen. E-HRM die inhuur makkelijker maakt.

Kenmerken Recruitmentsysteem

Het Recruitmentsysteem sluit uiteraard naadloos aan op uw systeem. IJK draagt zorg voor een soepele implementatie. Voor gebruikersvragen kunt u altijd terecht bij uw aanspreekpunt bij IJK.

  • Recruitmentsysteem in samenwerking met zusteronderneming The Solutions Factory
  • Modules Werving & selectie, Mobiliteit en Inhuur modulair af te nemen
  • Snelle en soepele implementatie
  • Standaard heeft IJK uiteraard een koppeling met partner AFAS, maar ook als u met een ander systeem werkt is een koppeling mogelijk.
  • Eén aanspreekpunt voor al uw vragen.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.