Overslaan en naar de inhoud gaan
PerformanceManager

Het meest complete platform voor performance management

Til het functioneren en beoordelen van medewerkers naar een hoger niveau. Kies voor een continue dialoog met de PerformanceManager.

Effectieve feedback & efficiënt beoordelen

De PerformanceManager ondersteunt medewerkers, managers en HR om het goede gesprek te voeren over doelen, ontwikkeling en betrokkenheid. Medewerkers bepalen zelf (of samen) hun ontwikkeldoelen op basis van de organisatie- en teamdoelen. Door het continu vragen om feedback worden deze doelen specifiek en verzamel je 360 graden feedback voor persoonlijke ontwikkeling of beoordeling.

Focus op doelen en ontwikkeling

Medewerkers bepalen hun doelen en houden deze top-of-mind dankzij (geautomatiseerde) reminders. Ze reflecteren op de voortgang en bepalen daarbij direct de volgende stap. Met vragenlijsten wordt feedback tussen collega's onderling gestimuleerd. Maar ook management en klanten kunnen worden uitgenodigd voor het geven van een beoordeling.

Een continue dialoog op basis van real-time inzicht

Op ieder gewenst moment hebben medewerkers en managers inzicht in de voortgang op de doelen en ontwikkeling. Hierdoor kan direct het gesprek worden aangegaan op basis van reflecties, feedback en engagement surveys. De PerformanceManager biedt waardevolle ondersteuning met bespreekpunten, notities en de juiste vragen om het gesprek op gang te brengen.

Eerlijk en efficiënt beoordelen

De behaalde resultaten, feedback en reflecties staan in de PerformanceManager overzichtelijk bij elkaar. Dit werkt niet alleen efficiënt, het borgt ook een eerlijk en compleet beeld van de gehele evaluatieperiode.

"De PerformanceManager is ontzettend simpel en uitnodigend en het werkt gewoon makkelijk en doeltreffend."

Devin van Tuijl - Techneco

Meer weten over de mogelijkheden?

Wil je zelf ervaren hoe je door performance management inzicht krijgt in de voortgang op doelen van medewerkers. Wij demonstreren graag de mogelijkheden en beantwoorden alle vragen over effectieve reflectie en feedback met de PerformanceManager.

Vraag een vrijblijvende demo aan

6 voordelen van de PerformanceManager:

  • Verhoog de performance en betrokkenheid van medewerkers door effectieve reflectie en feedback.
  • Ondersteun de continue dialoog over doelen en ontwikkeling en creëer daarmee een lerende cultuur.
  • Focus op doelen en stimuleer eigenaarschap en verantwoordelijkheid.
  • Koppelt met meerdere HR-systemen (o.a. AFAS) zodat je vanuit één plek je administratie voert.
  • Voorkom dubbel inloggen en versnipperde accounts dankzij single sign-on (SSO).
  • Je beschikt over real-time informatie over de voortgang op organisatiedoelen. Daardoor weet je op elk moment hoe medewerkers ervoor staan.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.