Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Femke Bijsterveld

: Salarisadviseur Outsourcing

  • Betrouwbaar
  • Leergierig
  • Doelgericht

Als trainee salarisadviseur leren we hoe je een foutloze salarisadministratie verzorgd voor de klant. Maar daarnaast leren wij ook hoe we het menselijke in een steeds digitaler wordende wereld in stand houden. Mijn drijfveer is zeker om veel nieuwe dingen te leren én te blijven leren. Het traineeship Salarisadviseur sluit hier voor mij perfect bij aan. Daarnaast word ik er erg enthousiast van als alle cijfers kloppen en er geen fouten in het werk zitten. De klant staat voor mij altijd op nummer 1. Ik zorg er graag voor dat zij tevreden zijn door net een stapje extra voor hen te zetten. Ik word er altijd vrolijk van om in een team te werken, dit geeft mij telkens weer nieuwe energie.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.