Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Erik van ‘t Nedereind

Salarisconsultant

  • Oplossings- en klantgericht
  • Persoonlijk en betrokken
  • Stressbestendig met positieve instelling

Als senior-salarisadministrateur ben ik ruim 25 jaar werkzaam bij verschillende bedrijven in de private sector. Ik heb veel ervaring met diverse salarissystemen. De laatste vier jaar deed ik het functioneel beheer van Profit en Insite. Door mijn ruime ervaring met salarisadministraties zie ik snel waar de eventuele knelpunten zitten en lever ik mijn bijdrage aan het aanpassen daarvan. Mijn conditie hou ik op peil met hardlopen en squash.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.