Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Dimphy van Dijk

Trainee salarisadviseur

  • Leergierig
  • Klantgericht
  • Nauwkeurig

Het ontwikkeltraject salarisadviseur geeft mij de mogelijkheid om veel te leren op het gebied van salarisadvies. Ik houd ervan om snel te schakelen in verschillende situaties, uitdagingen ga ik ook zeker niet uit de weg. Ik blijf rustig en kalm bij hectiek, een drukke maandafsluiting is dan ook een leuke uitdaging waar ik veel energie van krijg. Het opbouwen en behouden van een goede klant- en werkrelatie geeft mij energie. Graag ga ik de uitdaging aan met mezelf om mij zo goed mogelijk te ontwikkelen en door te blijven groeien. 
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.