Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Anouk van den Crommenacker

Salarisadviseur outsourcing

  • Klantgericht
  • Nauwkeurig
  • Leergierig

Als Salarisadviseur outsourcing help ik onze klanten graag bij het vinden van een passende oplossing voor elke vraag. Een kwalitatieve maar persoonlijke dienstverlening is daarbij voor mij van belang. Daarnaast krijg ik energie van het oplossen van complexe vraagstukken en zet ik graag een stapje extra voor de klant. Met mijn HR-gerelateerde kennis probeer ik het proces van verschillende kanten te bekijken en samen met de klant de beste oplossing te vinden voor vandaag én de toekomst.  

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.