IJK levert tijd. Met innovatieve oplossingen die ertoe doen.

Tijd geeft ruimte. Voor samenwerking. Voor zelfontplooiing. Voor vernieuwing. Tijd om de dingen te doen die er toe doen, de dingen te doen die bijdragen aan jouw werkgeluk. Daarom zijn we altijd op zoek naar mogelijkheden om dingen slimmer, eenvoudiger of sneller in te richten. De ideale toekomst van jouw organisatie creëren en realiseren we samen.

Vernieuwend, verbindend en eenvoud

Digitaliseren, automatiseren en stroomlijnen; techniek staat in dienst van de mens wanneer het zorgt voor (meer) gemak en efficiëntie. Terugkerende taken die automatisch gaan, creëren tijd. Voor persoonlijk contact of ontwikkeling, tijd om die dingen te doen die ertoe doen. Data die met één druk op de knop beschikbaar is vanuit applicaties en systemen die communiceren met elkaar. Het draagt allemaal bij aan optimale werkwijze tussen en binnen afdelingen van een organisatie én haar medewerkers.

30 jaar ervaring in de publieke sector

Een organisatie toekomstproof maken? Of klaar voor een volgende stap om HR, Bedrijfsvoering en IT geïntegreerd aan te pakken? Bij IJK helpen we processen in HR en Bedrijfsvoering efficiënter en overzichtelijker te maken. Wij kennen de uitdagingen in de overheid, het onderwijs, zorg en welzijn. En zorgen voor innovatieve oplossingen op basis van kennis, expertise en bijna 30 jaar ervaring in de publieke sector.

Eerst inzicht, dan optimaliseren

Het begint bij inzicht in de manier van werken, de processen en knelpunten. Inzicht geven in jouw bedrijfsprocessen, maakt optimalisatie mogelijk. En wat voor jou misschien voelt als onmogelijk, is voor ons juist de start van een oplossing. Door HR en IT afdelingen op elkaar af te stemmen, ontstaat een gestroomlijnde samenwerking. Bij IJK integreren we bedrijfs- en IT processen op een manier die werkt voor de situatie. Door samen te werken met partners én de klant, geven we de visie en toekomst van de organisatie vorm.