Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Partners

IJK werkt met diverse partners samen om zo nog meer te kunnen betekenen voor de publieke sector.

IJK is AFAS Software partnerAFAS

Samen met AFAS Software helpen we organisaties in de publieke sector met moderne (online) software. IJK is dienstverlenend- en implementatiepartner voor de publieke sector. 


IJK is Microsoft partnerMicrosoft

Microsoft is onze technology partner. Wij zijn specialist in het oplossen van klantvraagstukken met behulp van Microsoft technologie. Het Gold-partnership geeft ons toegang tot de nieuwste technieken, opleidingen en ondersteuning van Microsoft waardoor we specialist kunnen zijn en blijven op dit gebied.


IJK is Infolearn partnerInfolearn

Infolearn is een ervaren softwarebedrijf met één geïntegreerde oplossing voor alles rondom leren en ontwikkelen. Samen met partner Infolearn implementeert IJK de leer- en ontwikkeloplossing bij organisaties die hun medewerkers een persoonlijke leerervaring willen bieden en 24/7 inzicht in het leerrendement wensen.


IJK is TIG partnerTIG

Samen met TIG helpen we scholen om beslissingen te onderbouwen en voortgang te monitoren. Dit doen we door data om te zetten in heldere en doelgerichte stuur- en verantwoordingsinformatie. Zo krijgt data een meer strategische waarde.


IJK is Purple HRM partnerPurple HRM

Veel organisaties hebben een schat aan HR-informatie die in systemen besloten ligt. Samen met Purple HRM helpen we organisaties om deze informatie eenvoudig inzichtelijk te maken. Op basis van harde en actuele data is het maken van beslissingen een stuk eenvoudiger.


IJK is WhiteVision partnerWhiteVision

Met het familiebedrijf WhiteVision maken we het werk makkelijker én prettiger door inkomende documenten snel en eenvoudig digitaal te verwerken. Net als IJK houdt WhiteVision van efficiëntie en eenvoud.


IJK is Dataspace partnerDataspace

Dataspace heeft zich gespecialiseerd in het archiveren, digitaliseren en beheren van data en documenten én de logistiek daaromheen. Samen met Dataspace maken we administratieve processen nog eenvoudiger.


IJK is Datapas partnerDatapas

Datapass specialiseert zich op het gebied van onderwijs in de onderwijsondersteunende processen. Samen met Datapas leveren we een waardevolle bijdrage aan het onderwijs in Nederland.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.