Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Partners

IJK werkt met diverse partners samen om zo nog meer te kunnen betekenen voor de publieke sector.

IJK is AFAS Software partnerAFAS

Samen met AFAS Software helpen we organisaties in de publieke sector met moderne (online) software. Met het partnerschap met AFAS versterken we elkaar en kunnen we op die manier nog meer voor de publieke sector betekenen.


IJK is Microsoft partnerMicrosoft

Microsoft is onze technology partner. Wij zijn specialist in het oplossen van klantvraagstukken met behulp van Microsoft technologie. Het Gold-partnership geeft ons toegang tot de nieuwste technieken, opleidingen en ondersteuning van Microsoft waardoor we specialist kunnen zijn en blijven op dit gebied.


IJK is HPO Center partnerHPO Center

HPO Center is een gerenommeerde partij die als centrum voor kennis en inspiratie continu onderzoek doet naar hoe organisaties beter kunnen presteren. Dit doen zij niet alleen landelijk maar zelfs wereldwijd. Deze kennis delen wij graag met onze klanten. Zeker als dat ook nog eens kan leiden tot meer werkgeluk.


IJK is TruQu partnerTruQu

Voor de publieke sector werkt TruQu samen met IJK om zo de gesprekkencyclus voor HRM en leidinggevenden slimmer en eenvoudiger, maar bovenal beter te maken. Een samenwerking die aansluit bij onze visie om HR-gerelateerde processen efficiënter en overzichtelijker te maken.


IJK is Infolearn partnerInfolearn

Infolearn is een advies- en expertisebureau dat alle facetten rondom leren- en ontwikkelen van medewerkers met de organisatie invult. Samen met Infolearn implementeert IJK het leer- en ontwikkelplatform Novio Concept bij organisaties die leren en ontwikkelen centraal en geïntegreerd willen aanpakken.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.