Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Thomas Moonen

Coördinator Outsourcing

  • Nieuwsgierig
  • Enthousiast
  • Betrokken

Ik krijg veel energie van het leggen van verbindingen tussen collega’s en klanten. Dit om te zorgen dat we continu blijven ontwikkelen, verbeteren en te zorgen voor optimale dienstverlenging. Dit doe ik door betrokken en oprecht geïnteresseerd te zijn in zowel collega’s als klanten. Ik vind het leuk om collega’s te coachen en te ontwikkelen en als vraagbaak te fungeren. Uiteraard gaat alles gepaard met een gezonde dosis humor, werkplezier en een goede kop koffie.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.