Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Thijs van Lierop

Salarisadviseur outsourcing

  • Optimistisch
  • Nauwkeurig
  • Leergierig

Ik ben van nature een nieuwsgierig en leergierig persoon. Tijdens mijn studie heb ik gemerkt dat ik zowel in een team als zelfstandig kan werken. Ik ben erg sterk op rekenkundig gebied en analytisch denken. Daarnaast ga ik graag nieuwe uitdagingen aan en bezit ik het doorzettingsvermogen om elk doel tot een goed einde te brengen. Deze kwaliteiten en mijn ervaring in de accountancy komen goed van pas binnen mijn functie als salarisadviseur. 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.