Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Suzanne Wouters

Salarisadviseur outsourcing

  • Enthousiaste doordenker
  • WO arbeidsrecht
  • Klantgerichte oplossingen

Persoonlijk en professioneel neem ik graag dat stapje extra. Door mijn ervaring als salarisadviseur en mijn kennis op het gebied van arbeidsrecht denk ik altijd na over eventuele gevolgen. Samen met mijn team zoek ik graag slimme oplossingen in het digitaliseren van processen. Cao wijzigingen nemen we hierin mee.

Ik neem alle vragen serieus en denk verder dan het logische antwoord. Zo komen we tot een oplossing die voor u of uw organisatie het beste is.
 

Artikelen van Suzanne Wouters

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.