Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Ruud van de Mortel

Salarisadviseur outsourcing

  • Enthousiast
  • Flexibel
  • Betrokken

Als salarisadviseur streef ik ernaar om samen met mijn team onze klanten te ontzorgen en te adviseren op gebied van salaris vraagstukken. Het geeft mij voldoening om samen met mijn teamgenoten elke maand weer alle deadlines te halen.De combinatie van de verschillende aspecten in het salarisvak maakt iedere dag weer anders. Naast mijn werk vind ik het heerlijk om een paar keer per week te sporten en bezoek ik in de zomermaanden graag een aantal festivals.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.