Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Peter van der Vleuten

Adviseur Software & Services

  • Adviseur Software & Services
  • Klantgericht en altijd op zoek naar de beste oplossing
  • Aanpakker die houdt van een uitdaging

Steeds meer gebruik maken van digitalisering in de HR-wereld vind ik een prachtige ontwikkeling. Tijdsbesparing aan de achterkant door digitale HR-processen netjes in te richten, zorgt er voor dat er steeds meer tijd beschikbaar is voor de mensen zelf. Ik beleef erg veel plezier aan persoonlijke gesprekken bij organisaties, waarbij ik altijd zoek naar de beste oplossingen. Hierbij vind ik open, eerlijke en respectvolle gesprekken in combinatie met de juiste portie humor het belangrijkste.

Artikelen van Peter van der Vleuten

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.