Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Paul van der Gracht

Trainee e-HRM adviseur

  • Gedreven
  • Systematisch
  • Betrouwbaar

Klanten verder helpen is mijn drijfveer. En hoe uitdagender het vraagstuk, hoe beter. Ik put regelmatig uit mijn eigen ervaring en ga graag op zoek naar nieuwe inzichten. Zo kan ik daar andere klanten weer mee helpen. Energie verspillen in overbodige/nutteloze processen is zonde. Ik help klanten graag hun HR-processen zó in te richten dat zij efficiënt bezig zijn en hierdoor de dingen kunnen doen waar zij energie van krijgen.
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.