Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Nelleke de Langen

Jurist arbeidsrecht en HRM

  • Specialist Arbeidsrecht en Ambtenarenrecht
  • Toegankelijk
  • Betrokken sparringpartner

Kennis moet je delen en dat doe ik dan ook graag. Met bijna 10 jaar ervaring als arbeidsrechtadvocaat en een specialisatieopleiding Arbeidsrecht op zak, kan ik wel zeggen dat er genoeg kennis is om te delen. U vindt in mij een betrokken, eerlijke sparringpartner en adviseur. U zult het van mij horen als iets (juridisch gezien) niet mogelijk is, maar zo lang er mogelijkheden zijn, zoek ik naar een voor u passende oplossing. Graag denk ik met u mee.
 

Artikelen van Nelleke de Langen

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.