Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Maud Paeshuijse

Trainee salarisadviseur

  • Probleemoplossend
  • Behulpzaam
  • Ambitieus

Tijdens mijn opleiding Bedrijfskunde-MER kwam ik erachter dat ik de combinatie van HRM, Financiën en Recht erg uitdagend en interessant vind. Ik kijk er naar uit om mijn kennis van de verschillende vakgebieden die rondom het salarisgebied samenkomen te ontwikkelen. Ik hou ervan om informatie bij elkaar te zoeken en op detailniveau verschillende oplossingen uit te werken. Zo maken we uiteindelijk weloverwogen keuzes voor én samen met de klant. 

Wanneer een opdracht niet in één keer lukt, geef ik niet zomaar op. Ik ga op zoek naar nieuwe informatie en nieuwe manieren om de opdracht uiteindelijk met succes af te ronden. Verder ben ik behulpzaam en werk ik graag samen. Ik vind het leuk om mijn kennis en manier van werken te bespreken met collega’s om zo vanuit verschillende perspectieven te kijken en van elkaar te leren. Voordat ik beslissingen en opdrachten maak overweeg ik verschillende manieren om de opdracht te kunnen uitvoeren. Dit zorgt ervoor dat alles goed gepland en georganiseerd verloopt. 

 

 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.