Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Marijn de Kort

Adviseur arbeidsrecht en HRM

  • Specialist arbeidsvoorwaarden
  • Projectmanager/coördinator
  • Gedegen en pragmatisch adviseur
  • Bevlogen trainer en spreker

Als specialist ben ik al meer dan 10 jaar met veel plezier actief met alles wat met het HRM Kennissysteem RAP te maken heeft. Passie voor continue verbetering en het maken van informatie en tools waar de klant echt op zit te wachten. 

Project Wnra

Al geruime tijd ligt mijn focus op de Wnra. Zo ben ik onder meer auteur van het Draaiboek implementatie Wnra in opdracht van de VNG en de bijbehorende zelftest. De ontwikkeling en het geven van trainingen en presentaties over de Wnra aan HR-afdelingen, medezeggenschapsorganen en medewerkers vallen tot mijn grote plezier ook binnen mijn takenpakket. Daarnaast verantwoordelijk voor de inhoudelijke omzetting van het HRM-kennissysteem RAP
 

Artikelen van Marijn de Kort

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.