Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag kennis met u delen.

Marijn de Kort

  • Specialist arbeidsvoorwaarden
  • Projectmanager/coördinator
  • Gedegen en pragmatisch adviseur
  • Bevlogen trainer en spreker

Als specialist ben ik al meer dan 10 jaar met veel plezier actief met alles wat met het HRM Kennissysteem RAP te maken heeft. Passie voor continue verbetering en het maken van informatie en tools waar de klant echt op zit te wachten. 

Project Wnra

Al geruime tijd ligt mijn focus op de Wnra. Zo ben ik onder meer auteur van het Draaiboek implementatie Wnra in opdracht van de VNG en de bijbehorende zelftest. De ontwikkeling en het geven van trainingen en presentaties over de Wnra aan HR-afdelingen, medezeggenschapsorganen en medewerkers vallen tot mijn grote plezier ook binnen mijn takenpakket. Daarnaast verantwoordelijk voor de inhoudelijke omzetting van het HRM-kennissysteem RAP
 

Artikelen van Marijn de Kort

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.