Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Laura Merkx

Adviseur aanbestedingen

 

  • Goed presteren onder druk 
  • Persoonlijk en een teamplayer
  • Resultaatgericht 

Na mijn studie Toegepaste Psychologie en Organisatiewetenschappen ben ik bij IJK begonnen als aanbestedingsadviseur. Wat mij zo aanspreekt in deze functie is het werken met deadlines, het dynamische werk en het vele contact met collega’s. Iedere opdracht is weer anders. Dit houdt me scherp en leer ik iedere keer wat bij. Daarnaast geeft het samen toewerken naar een deadline me veel energie. Mijn collega’s zullen mij omschrijven als: resultaatgericht, leergierig en optimistisch. 
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.