Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Kim Boselie

Adviseur e-HRM outsourcing

  • Persoonlijk en betrokken
  • Aanpassingsvermogen
  • Ijverig

Efficiënt werken en anderen vooruit helpen is voor mij een belangrijke factor in mijn werk. Sámen met de klant kijken naar processen, om deze gemakkelijker en efficiënter in te richten. Ik kijk graag vooruit en ben een voorstander van vernieuwen. Als de klant wil sparren, denk ik graag mee. Mijn werkwijze is gestructureerd. Ik ben onderzoekend ingesteld en ga dan ook door tot mijn doel is bereikt. Dit gaat gepaard met een groot verantwoordelijkheidsgevoel.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.