Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Janneke Kox

Business consultant

  • Resultaatgericht 
  • Groot verantwoordelijkheidsgevoel 
  • Klantgericht 

Met mijn jarenlange kennis en ervaring in het verloningsproces van zowel de publieke sector als de flexbranche en het uitvoeren van diverse implementaties en conversietrajecten, ben ik bekend met alle ins en outs van de AFAS functionaliteiten rondom HRM/payroll en Flex. Je maakt me blij met complexe inrichtingsvraagstukken, specifiek als het gaat om looninrichting. Ik ben een rustige persoonlijkheid die doorgaat tot er een oplossing is. 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.