Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Hjalmar Schel

Adviseur e-HRM software

  • De klanten en gebruikers van onze software staan bij mij op één
  • Ik maak processen eenvoudiger met onze gebruiksvriendelijke software oplossingen.
  • Dit doe ik op een pragmatische manier maar zeker ook enthousiasme en humor

Ooit ben ik begonnen als software developer. Als snel kwam ik er achter dat de menselijke factor hierin ontzettend belangrijk voor mij is. Inmiddels ben ik al ruim 10 jaar het aanspreekpunt voor organisaties in de publieke sector die bij ons aankloppen om hun (digitale) processen efficiënter en overzichtelijker te maken. Dit doe ik met ontzettend veel plezier waarbij het waarborgen van de gebruiksvriendelijkheid een cruciale rol speelt. Geen dag is voor mij hetzelfde op het raakvlak tussen mens en techniek, geen uitdaging te groot. In mijn vrije tijd vind je mij op het terras met vrienden of familie of op de racefiets. Reizen en klussen doe ik ook graag. 

 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.