Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Helen Nijssen

Salarisadviseur outsourcing

  • Bachelor Communicatie & master Human Resource Studies
  • HR Analytics
  • Overzicht & structuur, kritisch denken en doelgericht

Tijdens de master Human Resource Studies heb ik mij onder andere gericht op HR Analytics. Mijn hart gaat sneller kloppen van onderzoek en het analyseren van gegevens. Daarnaast heb ik een grote interesse in de looninrichting binnen AFAS. Hierbij leg ik de nadruk op het automatiseren van betalingen, processen en controles die de salarisadministratie raken.

Ik ben een behulpzame en verantwoordelijk collega en een echte self starter. Mensen om mij heen prijzen me voor mijn vermogen om overzicht en structuur te behouden, mijn kritisch denken en doelgerichtheid.
 

Artikelen van Helen Nijssen

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.