Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Harold de Wit

Directeur

  • Verbinden van mensen
  • Grote affiniteit met de publieke sector
  • Denken in oplossingen, niet in problemen
  • Werkgeluk van medewerkers centraal stellen, ook via de inzet van processen en software-oplossingen

Het verbinden van mensen is iets waar ik zelf ontzettend veel plezier aan beleef. HRM was voor mij hét vakgebied waarin ik dat terug kon vinden. En dat het liefst in een omgeving die betekenisvol is. Voor mij is dat jarenlang de publieke sector geweest, maar uiteindelijk heb ik die betekenis meer dan ooit gevonden bij IJK. Daar kan ik volledig aan de slag met mijn persoonlijke missie: ruimte maken voor de waarde toevoegende rol van HR door middel van het efficiënter en overzichtelijker maken van HR-gerelateerde processen voor organisaties in de publieke sector.
 

Artikelen van Harold de Wit

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.