Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Harm Engelsman

Adviseur RAP

  • Brede kennis van HR (Software) en de sector onderwijs
  • Altijd in voor een goed gesprek met een kop koffie
  • Enthousiast, ondernemend en praktisch

Het persoonlijke contact dat ik met klanten en collega’s heb maakt mijn werk als RAP-adviseur zo gaaf. Inmiddels heb ik veel kennis van arbeidsvoorwaarden in het onderwijs en van hoe je HR software zo efficiënt mogelijk inzet. Met ons RAP-pakket spelen wij hier op in. Wij kijken niet alleen hoe wij moeilijke dingen makkelijker kunnen maken, maar helpen ook om vragen zoveel mogelijk bij de bron te laten beantwoorden. Leuk om klanten hierover te adviseren en met ons team van collega’s aan te werken. En niet onbelangrijk, daar mag af en toe ook flink bij gelachen worden!

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.