Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Guus Leenen

Salarisexpert outsourcing

  • Deskundig en altijd op zoek naar antwoorden
  • Betrokken en betrouwbaar
  • Kan goed luisteren

Al 25 jaar ben ik iedere werkdag bezig met salarisadvies. Salarissen, pensioenen, loonheffingen en sociale verzekeringen houden mij dagelijks bezig. En nog steeds leer ik regelmatig bij in dit mooie vakgebied. Ik bijt me graag vast in uitdagende casussen. En krijg energie van het vooruithelpen van klanten en collega’s. Zowel professioneel als persoonlijk. Persoonlijk ben ik een echte bourgondiër, bezoek regelmatig concerten en festivals en sport graag.

Artikelen van Guus Leenen

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.