Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Ellen de Goede- van Otterdijk

Adviseur Learning & Development | Loopbaancoach

  • Ondernemend & Creatief
  • Belangstellend & Empatisch
  • Vastberaden & Daadkrachtig

Het creëren van een werkomgeving waarbinnen medewerkers zich mogen én kunnen onderscheiden van de rest en waar het wordt aangemoedigd om met eigen authentieke kwaliteiten de organisatie te versterken; dat is waar ik ’s ochtends voor opsta. Als Adviseur L&D en Loopbaancoach focus ik mij binnen IJK op het faciliteren en stimuleren van de persoonlijke en professionele groei van onze collega’s. Ik werk vanuit de overtuiging dat oprechte aandacht voor de mens achter de professional het verschil maakt. Bij mij kun je dus terecht voor méér dan een goed gesprek. In een werkomgeving als die van IJK, waar ik vrijgelaten word en autonomie centraal staat, leiden mijn creativiteit en vastberadenheid tot nieuwe initiatieven.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.