Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
4 december 2020

Klanten van IJK zijn zeer tevreden over onze dienstverlenng

Elk jaar vragen wij onze klanten via een klanttevredenheidsonderzoek onze dienstverlening te beoordelen. Onderzoeksbureau Integron voerde dit onderzoek in de maand september en oktober voor alle bedrijven van Driessen Groep uit.

Meer dan 220 klanten van IJK gaven hun feedback via het onderzoek. Daar zijn we heel erg blij mee en dankbaar voor. Deze feedback geeft ons namelijk richting bij het verbeteren van onze dienstverlening.

Zoals te zien in onderstaande infographic zijn onze klanten over het algemeen heel blij en tevreden met ons. We zijn in dit bijzondere jaar dan ook extra trots op het rapportcijfers 7,9 en een NPS van +27%. Maar er is natuurlijk altijd ruimte voor verbetering. Daar gaan we de komende periode volop mee aan de slag. 

 

Infographic klanttevredenheid

 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.