Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
15 september 2021

IJK verwelkomt nieuwe trainees

Op 6 september ontvingen we met veel enthousiasme 16 nieuwe collega’s, waaronder 14 trainees. Gezien de positieve ervaringen met voorgaande traineeships kon een nieuw traineeship niet uitblijven. Niet alleen vanwege hun frisse blik, maar ook voor de nieuwe en positieve energie die ze meebrengen voor onze opdrachtgevers en collega’s.

Warm welkom

Een dag waarop 16 nieuwe collega’s beginnen, laten we natuurlijk niet zomaar voorbij gaan. Allemaal kregen ze een warm welkom. Onderstaand filmpje geeft je een goede impressie.
 

Wat houdt het traineeship in? 

De trainees staat een leerzaam en uitdagend jaar te wachten waarin zij zich ontwikkelen tot professionals op het gebied van AFAS e-HRM of salarisdienstverlening. Na een intensief welkomsttraject starten ze in één van onze klantteams om de combinatie tussen kennis en vaardigheden snel eigen te maken. Het werken in de dagelijkse praktijk combineren we met wekelijkse trainingen, coaching en intervisie. Zo gebruiken we onze interne kennis en ervaring om iemand vanaf 0 helemaal mee te nemen in de AFAS materie en bieden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. 

Kortom; de trainees leggen een goede basis voor een mooie carrière bij IJK om zo een bijdrage te leveren aan de dienstverlening aan onze opdrachtgevers. Zo kunnen onze opdrachtgevers zich richten op waar zij goed in zijn; Dienstverlening aan burgers, zorg verlenen aan hen die het nodig hebben en het opleiden van talenten voor de toekomst!

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.