Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
26 maart 2021

IJK investeert in de toekomst

Als werkgever bieden wij onze medewerkers graag de mogelijkheid om zich zowel persoonlijk als professioneel te ontwikkelen. Dat kan door een zelf gekozen opleiding of via een traject binnen IJK.

AFAS experts

Wij vinden het uiteraard belangrijk om als AFAS partner onze mensen de kans te geven zich te ontwikkelen tot volwaardig AFAS expert. Wil je de titel van AFAS expert dragen, dan moet je daarvoor een examen afleggen. In februari werd de kennis van 10 AFAS specialisten getoetst door AFAS. Kennis op het gebied van het inrichten van HR-processen, payroll-inrichting en projectmanagement. Na een gedegen voorbereiding hebben alle collega’s dit examen gehaald. Daarmee zijn ze vanaf nu gecertificeerd als AFAS experts.

Benieuwd wie onze AFAS experts zijn en wat hen drijft? Bekijk dan eens dit filmpje waarin je een aantal experts terugziet.

Traineeship gestart

Naast het opleiden van bestaande collega’s, werven we ook nieuw talent. Op 1 maart zijn 11 talenten gestart met een traineeship. Deze trainees gaan we de komende maanden in twee groepen opleiden tot salaris- of e-hrm adviseur. Na een intensief welkomsttraject starten ze in één van onze klantteams. Het werken in de dagelijkse praktijk combineren we met wekelijkse trainingen, coaching en intervisie. Zo gebruiken we onze interne kennis en ervaring om iemand vanaf 0 helemaal mee te nemen in de AFAS materie en de wereld van HR- en salarisadministratie en bieden we veel aandacht aan persoonlijke ontwikkeling. De trainees leggen hiermee een goede basis voor een uitdagende carrière.
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.