Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Nieuws

Bij een moderne organisatie hoort transparantie. Daarom delen wij het belangrijkste nieuws over IJK.

Terug naar nieuws
26 oktober 2020

Bart de Koning commercieel directeur IJK

Per 1 november 2020 is Bart de Koning benoemd tot commercieel directeur van IJK. Hij vult daarmee de directie aan die sinds 2016 wordt gevormd door Harold de Wit en Patrick Adriaansen. De afgelopen jaren heeft IJK een prachtige groei doorgemaakt. Met de benoeming van Bart geven we invulling aan de ambitie om IJK de komende jaren verder uit te bouwen.

Zijn nieuwe rol als commercieel directeur leidt tot een uitbreiding van de verantwoordelijkheden van Bart. Waar zijn focus voorheen uitsluitend lag op new-business en het aansturen van het salesteam, wordt hij in zijn nieuwe rol ook verantwoordelijk voor klantretentie, business development en klantbeleving. 

Bart is inmiddels bijna 9 jaar werkzaam binnen Driessen Groep. Hij startte in 2012 zijn carrière als accountmanager Overheid & Cultuur bij Driessen. Via tussenstappen als projectmanager en manager consultancy werd hij in januari 2019 commercieel manager bij IJK. Met deze bak aan ervaring maakt hij nu de stap naar commercieel directeur.

Bart: “Samen met collega’s, partners en klanten hebben we jarenlang gebouwd aan ons mooie bedrijf. De benoeming als commercieel directeur maakt me daarom ontzettend trots. Met veel energie ga ik aan de slag in mijn nieuwe functie en met de verdere ontwikkeling van IJK”.  
 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.