Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Klantverhalen

Nieuwsgierig naar hoe bedrijven onze software gebruiken? Of hoe zij hun administratie uit handen hebben gegeven? Onze software en services worden binnen veel verschillende branches in de praktijk toegepast. Lees de ervaringen van verschillende organisaties in onderstaande verhalen.

Goudse Waarden

‘Alle informatie op één plek’

Scholengemeenschap de Goudse Waarden was op zoek naar één plek voor informatie over regelgeving en nieuwsberichten. Een platform waar scholen elkaar vinden en versterken. HRM-kennissysteem RAP was het antwoord op die vraag. 

Wat was de vraag?

"Waar we naar op zoek waren: een soort helpdesk. Voor ons was het vaak grasduinen in de regelgeving en nieuwsberichten die er zijn. Dat moet sneller en efficiënter kunnen. Vandaar onze keuze voor HRM-kennissysteem RAP, in ons geval RAP-VO: duidelijk en makkelijk in het gebruik. Er komen heel inspirerende dingen voorbij, bijvoorbeeld op het forum. Op cao-gebied heb je toch met dezelfde onderwerpen te maken, dus waarom het wiel opnieuw uitvinden?"

Waarom IJK?

"We waren ooit op zoek naar een manier om onze personeelsdossiers te digitaliseren. We werden gewezen op een cursus bij IJK, onderdeel van Driessen Groep, en zo kwamen we met RAP in aanraking. Dat sprak ons meteen erg aan."

Waarom RAP?

"Het is een grote kennisbank met verschillende invalshoeken. Je vindt er niet alleen de cao, maar ook jurisprudentie en nieuwsontwikkelingen. Daarnaast vonden we de helpdesk die we zochten. Een pluspunt vind ik het gebruikersgemak en het feit dat je toegang krijgt tot een groot HRM-netwerk."

Dus informatie is sneller voorhanden?  

"Zeker. We vinden nu sneller informatie. Je hebt een breed pakket aan informatiekanalen voorhanden."

Contact met IJK

"We hebben niet dagelijks contact met IJK, maar als er iets is, wordt het direct opgepakt. Het is een vriendelijke club mensen."

Over De Goudse Waarden

Op De Goudse Waarden beleven leerlingen de tijd van hun leven. Leerlingen ontdekken wat ze leuk vinden, waar ze echt goed in zijn en krijgen het onderwijs wat bij hen past. Dit alles vanuit de kernwaarden Aandacht, Vertrouwen en Verantwoordelijkheid. Van Praktijkonderwijs tot een tweetalig gymnasium heeft Scholengemeenschap De Goudse Waarden voor iedere leerling de juiste opleiding.

"Waarom het wiel opnieuw uitvinden? Met RAP heb je de informatie snel voorhanden."

Mark Bergstra

Controller bij Scholengemeenschap De Goudse Waarden

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.