Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Historie

IJK is een onderdeel van Driessen Groep. Sinds 1 april 2018 opereren we onder de naam IJK. Neemt niet weg dat we al 25 jaar ervaring hebben opgebouwd in de publieke sector.

Het familiebedrijf Driessen startte in 1993 en heeft een ongekende groei doorgemaakt. Groei in het aantal klanten, in de producten en diensten, in het aantal medewerkers én in omzet. Om deze groei in goede banen te blijven leiden, ontstond op 1 april 2016 de business unit Administratie & Advies met een eigen directie en een eigen focus.

In de transitie van familiebedrijf naar familie van bedrijven krijgt de business unit Administratie en Advies een andere plek in de organisatie. De flinke groei, samen met de ontwikkelingen in de markt en de ambities, hebben doen besluiten om per 1 april 2018 onder een andere naam verder te gaan: IJK. De eerste dienst van Driessen, personeels- en salarisadministratie, valt onder de vleugels van IJK. Daarmee kunnen we IJK zien als de stamboom van Driessen Groep.

Op 1 oktober 2017 verhuisde IJK naar een nieuw pand aan de Vlamovenweg.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.