Overslaan en naar de inhoud gaan
TruQu

Moderniseren van de beoordeling- en gesprekscyclus

Met TruQu maakt u de gesprekscyclus slimmer, eenvoudiger en beter. U tilt het functioneren en beoordelen van uw medewerkers naar een hoger niveau.

Waarom aan de slag met TruQu?

Met TruQu maakt u de gesprekscyclus slimmer, eenvoudiger en beter. U tilt het functioneren en beoordelen van uw medewerkers naar een hoger niveau.

Het nieuwe beoordelen

Organisaties, werkzaamheden en rollen veranderen. Medewerkers functioneren anders dan voorheen. Een klassieke gesprekkencyclus die bestaat uit het planningsgesprek, een functioneringsgesprek en een beoordelingsgesprek volstaat niet meer. Niet langer krijgen medewerkers maar één of twee keer per jaar feedback. Met TruQu krijgt het beoordelingsgesprek extra waarde met een persoonlijke feedback portfolio.

Eigenaarschap ligt bij medewerkers

De focus ligt op het verbeteren van het functioneren. Doordat het initiatief bij de medewerker ligt, leidt dit niet tot ongewenste situaties. Medewerkers kunnen met 1 klik feedback vragen aan collega’s, management, klanten en andere personen. Handige dashboards geven inzicht in hun persoonlijke ontwikkeling op basis van de verkregen feedback.

Samenwerking IJK en TruQu

Het jaarlijkse beoordelingsgesprek staat onder druk. Niemand is hier tevreden over, het is kostbaar en levert weinig op. Organisaties zoeken naar nieuwe manieren om de gesprekkencyclus met medewerkers in te richten.

Kenmerken TruQu

Onze partner TruQu stelt uw organisatie in staat om de gesprekkencyclus op een laagdrempelige en eenvoudige manier naar een hoger niveau te tillen. De feedback software moderniseert de jaarlijkse beoordelingscyclus. In de software komen onderstaande elementen terug:

360 graden feedback

Feedback is bedoeld om een compleet beeld te krijgen van het functioneren. Het is vaak te eenzijdig om alleen de manager te laten beoordelen of een medewerker goed functioneert. Met 360 graden feedback krijgt een medewerker feedback van collega’s, managers en klanten/cliënten. De medewerker en de leidinggevende krijgen zo een completer beeld van het functioneren van de medewerker. Met TruQu ligt het initiatief en eigenaarschap bij de medewerker zelf. Dit stimuleert het ontwikkelvermogen van medewerkers.

Real-time feedback

Waar een klassieke gesprekkencyclus zich beperkt tot gezette momenten, gaat TruQu verder. Met real time feedback ontvangen medewerkers feedback op elk gewenst moment. Via een feedback app en online feedback software is het voor anderen gemakkelijk om feedback te geven.

Team feedback

Feedback gaat niet alleen om het beoordelen van medewerkers, maar ook om het verbeteren van prestaties en competenties van die medewerkers. De traditionele een-op-een gesprekken met leidinggevenden passen niet in zo’n omgeving. Met TruQu vragen teamleden aan elkaar feedback. Ze geven feedback met behulp van een app of website. Deze feedback mogen ze voor zichzelf houden. Of delen met het team zodat de kwaliteit van het team verbetert.

Vraag een vrijblijvende demo aan

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.