Overslaan en naar de inhoud gaan
Continue feedback met TruQu

Moderniseren van de beoordeling- en gesprekscyclus

Met TruQu maak je de gesprekscyclus slimmer, eenvoudiger en beter. Je tilt het functioneren en beoordelen van jouw medewerkers naar een hoger niveau.

Het platform van TruQu?

Met de software van TruQu verander je de traditionele beoordelingscyclus naar een moderne gesprekscyclus. Met meer verantwoordelijkheid bij de medewerker krijg je betere resultaten.

Het nieuwe beoordelen

De klassieke gesprekkencyclus die bestaat uit het planningsgesprek, een functioneringsgesprek en een beoordelingsgesprek volstaat niet meer. Tegenwoordig krijgen medewerkers vaker dan één keer per jaar feedback. Met TruQu geef je het beoordelingsgesprek extra waarde met een persoonlijke feedback portfolio.

Eigenaarschap ligt bij medewerkers

Medewerkers vragen met één klik zelf om feedback aan collega’s, management, klanten en andere personen. Het initiatief ligt bij de medewerker zelf. Je krijgt als organisatie de kans om continu te sturen op persoonlijke drijfveren van collega’s. Handige dashboards geven inzicht in hun persoonlijke ontwikkeling op basis van de verkregen feedback. 

Kenmerken continue feedback TruQu

Onze partner TruQu stelt jouw organisatie in staat om de gesprekkencyclus op een laagdrempelige en eenvoudige manier naar een hoger niveau te tillen. De feedback software moderniseert de jaarlijkse beoordelingscyclus. De software van TruQu gebruik je via de web applicatie, de Android app of IOS app. Het is mogelijk om onder andere met AFAS, Google en ADFS te koppelen. In de software komen onderstaande elementen terug:

360 graden feedback

Feedback gebruik je om een compleet beeld te krijgen van het functioneren van je medewerkers. Het is vaak te eenzijdig om alleen de manager te laten beoordelen of je medewerker goed functioneert. Met 360 graden feedback krijgen jouw medewerkers feedback van collega’s, managers en klanten/cliënten. Zo krijg je een completer beeld van het functioneren van de medewerker. Door het eigenaarschap bij de medewerker te leggen, stimuleer je bovendien het ontwikkelvermogen van medewerkers.

Real-time feedback

In een klassieke gesprekkencyclus geef je op geplande momenten feedback. Met TruQu werkt dit anders. Met real time feedback ontvangen medewerkers feedback op elk gewenst moment. Via een feedback app en online feedback software is het voor anderen gemakkelijk om feedback te geven.

Team feedback

Feedback gaat niet alleen om het beoordelen van medewerkers, maar ook om het verbeteren van prestaties en competenties van die medewerkers. De traditionele een-op-een gesprekken met leidinggevenden passen niet in zo’n omgeving. Met TruQu vragen teamleden aan elkaar feedback. Ze geven feedback met behulp van een app of website. Deze feedback mogen ze voor zichzelf houden of delen met het team zodat de kwaliteit van het team verbetert.

Vraag een vrijblijvende demo aan


 Waarom aan de slag met de feedback tool van TruQu?

 

  • De gebruiksvriendelijkheid van de interface stimuleert real-time feedback onder collega’s. Binnen enkele seconden vraag je intern of extern feedback.
  • De dashboards geven je eenvoudig overzicht in openstaande verzoeken, je ontvangen en gegeven feedback.
  • Via de TruQu app en de website is het mogelijk complimenten te geven aan je collega’s. Positieve feedback stimuleert en helpt bij de ontwikkeling.
  • Medewerkers maken een reflectieverslag in TruQu. Hierin noteren ze wat ze hebben geleerd, kunnen verbeteren en wat de actiepunten zijn. Het geeft jou inzicht en de mogelijkheid medewerkers te helpen bij hun ontwikkeling.
  • Je hebt direct inzicht in de voortgang van de organisatie als geheel, de afdeling en van elke medewerker. 
  • Je kunt snel aan de slag. TruQu is click & go. Onboarding is intuïtief en de feedback tool werkt direct. 
  • Te koppelen aan AFAS, Google en ADFS. 

 

 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.