Overslaan en naar de inhoud gaan
AFAS Procesversnellers

Maak AFAS processen eenvoudig en overzichtelijk

Flexibele modules voor procesoptimalisatie in AFAS.

AFAS Procesversnellers

Daar waar AFAS stopt gaan wij net een stapje verder. De Procesversnellers zet je in om processen in AFAS nog eenvoudiger te maken. Denk aan de verwerking van documenten, het berekenen van verlof en het declareren van overwerk.

Speciaal voor de publieke sector

De mogelijkheden met de systemen van AFAS zijn groot, maar niet eindeloos. Daarom zijn er de AFAS Procesversnellers van IJK.  De Procesversnellers zijn specifiek ontwikkeld voor processen die voorkomen bij organisaties in het onderwijs, de overheid en zorg & welzijn. Wijzigingen in bijvoorbeeld wet- en regelgeving worden direct doorgevoerd. Hierdoor zijn de Procesversnellers altijd up-to-date.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.