Overslaan en naar de inhoud gaan
De 1,5 meter economie & HR

Jouw HR processen 1,5 meter proof

HRM heeft een sleutelpositie voor organisaties tijdens de coronacrisis. Werkt jouw organisatie met AFAS? Wij zorgen ervoor dat de processen binnen jouw HR organisatie volledig anderhalve meter proof zijn.

Versnel de digitalisering

De Coronacrisis brengt digitaal werken in een stroomversnelling. Voor HR is dit het ideale moment om door te pakken op digitalisering of optimalisatie van HR-processen. Samen met IJK pak je de kans om het maximale uit AFAS te halen. Met onze innovatieve dienstverlening en software op operationeel, tactisch en strategisch niveau hebben we altijd een waardetoevoegende oplossing voor jouw organisatie.

Whitepaper 'Versneld naar anderhalve meter werken'

HRM vervult een centrale rol in organisaties als het gaat om veiligheid, communicatie, advies en beleid rondom COVID-19. De HR-afdeling staat daarin voor een grote uitdaging. Alles komt tegelijk en de situatie verandert voortdurend. Digitaal werken maakt een snelle ontwikkeling door en HRM dienstverlening moet op afstand. In de whitepaper 'Versneld naar anderhalve meter werken' lees je hoe je hier als HR-professional mee omgaat.

Vraag de whitepaper aan

Anderhalve meter HR-dienstverlening

De dienstverlening van IJK stelt jouw organisatie in staat om anderhalve meter proof te werken. Juist nu kan het interessant zijn om de (digitale) HR-processen te optimaliseren. Wij helpen jou om tijd te besparen, de medewerkerstevredenheid te verhogen en te zorgen voor inzicht. 

Basis op orde

Leg een goed fundament voor jouw HR bedrijfsprocessen. Wil jij meten wat de status is van de AFAS inrichting van jouw organisatie? Dan helpen wij graag een handje:

Tactische thema’s

Maak medewerkers en leidinggevenden zelfredzaam met gebruiksvriendelijke en efficiënte tooling. 

Management– en stuurinformatie

Wij zorgen voor de juiste informatie op het juiste moment, bijvoorbeeld voor management en bestuur. 

Kritische processen en risicofuncties

Geen zorgen over kritische HR-bedrijfsprocessen. Samen met IJK draaien deze altijd door. 

Webinars en trainingen

IJK biedt diverse webinars en online trainingen aan. Kennis delen op afstand. 

Ga naar de eventagenda voor meer informatie

Klantverhaal

INNOVO werkt regelmatig samen met consultants van IJK. Door de coronamaatregelen is een afspraak voor advies en het ontwikkelen en optimaliseren van processen op locatie uitgesloten. Maar ook op afstand maken ze samen mooie stappen. Lees verder

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.