Overslaan en naar de inhoud gaan
AFAS consultancy

AFAS consultancy

De software van AFAS kent voor onze consultants geen geheimen. Dagelijks ondersteunen zij organisaties bij het realiseren van de organisatiedoelen en -ambities. Door het vereenvoudigen van de financiële-, personeels- en salarisadministratie met de inzet e-HRM.

Expert op het gebied van e-HRM

Met e-HRM maak je processen rondom de personeels- en salarisadministratie eenvoudiger en efficiënter. Maar de inzet van e-HRM roept ook vragen op, zeker als je hier nog maar net mee bent gestart. In dat geval kun je vertrouwen op de kennis en ervaring van onze AFAS experts.

Gespecialiseerd en AFAS gecertificeerd

IJK is de grootste AFAS Partner in Nederland. Onze E-HRM en ERP consultants beschikken over jarenlange ervaring en kennis binnen de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Zij worden continu getraind en zijn daardoor volledig op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden van AFAS op het gebied van HRM, looninrichting, financiën en projecten.

Onze projectmethodiek zet verandermanagement centraal

IJK hanteert een eigen ontwikkelde methode voor projecten op het snijvlak van mens en proces; de cirkel van progressie. In deze projectmethodiek hebben we oog voor jouw organisatie, efficiënte processen en gelukkige mensen. Het centraal stellen van verandermanagement maakt deze aanpak uniek. Zo krijg je de beste inrichting van AFAS die gedragen wordt door de gehele organisatie.

Ontdek de mogelijkheden tijdens een AFAS kennissessie

Afhankelijk van jouw situatie nemen we je mee in de mogelijkheden van AFAS en aanvullende software. Dit in een op maat samengestelde sessie gebaseerd op actuele thema’s binnen jouw organisatie. Hierbij profiteer je van de vele best practices die wij bij onze klanten hebben opgedaan.

Een AFAS consultant binnen een week?

Loop je tegen een probleem aan of heb je een spoedvraag? Neem dan direct contact met ons op. Dankzij een groot team met eigen AFAS professionals én een netwerk van gelieerde zelfstandigen, beschikken wij altijd over direct inzetbare consultants.

AFAS consultancy en ondersteuning bij AFAS Profit

Onze consultants kunnen worden ingezet voor verschillende vormen van ondersteuning, afhankelijk van de wens en organisatiebehoefte. Dus of het nu gaat om de inrichting van AFAS, een goede projectleiding of gedegen adviesrapport; voor iedere ondersteuningsbehoefte bieden wij een passende oplossing.

Functioneel beheer

Een goed functionerend systeem is natuurlijk van groot belang. Onze specialisten zorgen ervoor dat de software van AFAS optimaal functioneert en zijn gelijktijdig aanspreekpunt voor gebruikersvragen. Dit kan zowel op afstand als op locatie.

Optimalisatie

AFAS wordt continu doorontwikkeld en er komen steeds nieuwe functionaliteiten beschikbaar. Wanneer er onvoldoende capaciteit beschikbaar is om deze nieuwe functionaliteiten in te richten, verzorgt IJK dit graag. Zo blijf je de mogelijkheden van AFAS optimaal benutten.

Salaris consultancy

Onze consultants maken vanuit de geldende cao de vertaalslag naar de juiste toepassing binnen de salarisadministratie. Dankzij hun ruime ervaring in de publieke sector én de combinatie van analytisch en cijfermatig vermogen, ondersteunen zij het salaris technisch implementeren van het loonbeleid binnen de organisatie.

Op interim basis

Ook bij het vinden van een tijdelijke plaatsvervangende oplossing op het gebied van personeelsadministratie en HR advies ondersteunen onze consultants graag.

Implementatie en optimalisatie van AFAS

De implementatie en optimalisatie van een e-HRM systeem heeft een grote impact op de organisatie. Het slagen van een dergelijk verandertraject vereist stevig projectmanagement. IJK heeft deskundige AFAS projectmanagers met veel ervaring in het van A tot Z begeleiden van complexe projecten.

Verandertrajecten

Onze projecten bevinden zich vaak op het snijvlak van mens en proces. Dit heeft direct impact op de wijze waarop mensen hun werk uitvoeren. Het slagen van een project is voor een groot deel afhankelijk van de acceptatie binnen de organisatie. Samen zorgen we ervoor dat de verandering organisatiebreed wordt gedragen zodat het project succesvol wordt afgerond.

IJK rapport - AFAS processen nog efficiënter?

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden die AFAS biedt om processen efficiënter en eenvoudiger te organiseren? Of heb je het gevoel dat e mogelijkheden van AFAS niet optimaal worden benut? Met het IJK-rapport krijg je inzicht in jouw AFAS omgeving met alle efficiency- en optimalisatiemogelijkheden.

Payroll scan - de loonadministratie goed ingericht?

Een correcte looninrichting voorkomt correcties en onverwachte additionele kostenposten. Met de Payroll scan van IJK toets je het niveau van jouw payroll inrichting. Samen met de salarisadministrateur of functioneel beheerder onderwerpen we de AFAS omgeving aan een grondige check.

Meer weten over de mogelijkheden?

Heb je behoefte aan ondersteuning bij de implementatie, optimalisatie en/of het beheer van AFAS? In een vrijblijvend gesprek bespreken wij graag de mogelijkheden.

Vraag vrijblijvend meer informatie aan

Haal alles uit de software van AFAS

Onze AFAS consultants zijn echte experts en ondersteunen organisaties bij alle stappen rondom de inzet van e-HRM; van de oriënterende fase tot de daadwerkelijke inrichting en het projectmanagement rondom de implementatie.

Onze consultants denken graag mee over e-HRM onderwerpen zoals:

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.