Overslaan en naar de inhoud gaan
AFAS consultancy

AFAS consultancy

Personeels- en salarisadministratie eenvoudiger en efficiënter met e-HRM.

Aan de slag met uw processen

E-HRM maakt processen rondom de personeels- en salarisadministratie eenvoudiger en efficiënter. Maar de inzet van e-HRM roept ook vragen op, zeker als u hier nog maar net mee aan de slag bent.

Unieke methode

IJK hanteert een eigen ontwikkelde methode voor projecten op het snijvlak van mens en proces; de cirkel van progressie. In deze projectmethodiek hebben we oog voor uw organisatie, efficiënte processen en gelukkige mensen. Het centraal stellen van verandermanagement maakt deze aanpak uniek. Zo krijgt u de beste inrichting van AFAS die gedragen wordt door de gehele organisatie.

Gespecialiseerd en AFAS gecertificeerd

IJK is de grootste AFAS Partner in Nederland. Onze E-HRM en ERP consultants hebben jarenlange ervaring en kennis van de overheid, het onderwijs en zorg & welzijn. Zij zijn volledig op de hoogte van de nieuwste mogelijkheden van AFAS binnen uw sector op het gebied van HRM, looninrichting, financiën en projecten. Bepaal zelf op welke manier u hun kennis inzet.

Inspiratiesessie

Afhankelijk van uw situatie nemen we u volledig mee in de mogelijkheden van AFAS en aanvullende software. Een op maat gemaakte sessie gebaseerd op de actuele thema’s van uw organisatie. U profiteert van de best practices die wij bij onze klanten hebben opgedaan.

Een consultant binnen een week

Heeft u een spoedvraag? Neem dan direct contact op. Met onze eigen professionals en ons netwerk van gelieerde zelfstandigen hebben wij direct inzetbare consultants.

Haal meer uit AFAS

Onze AFAS consultants zijn echte experts en ondersteunen u bij alle stappen rondom de inzet van e-HRM; van de oriënterende fase tot de daadwerkelijke inrichting en het projectmanagement rondom de implementatie. Ook voor vragen kunt u bij hen terecht. 

Wij denken graag met u mee over onderwerpen zoals:

  • AFAS voor al uw interne processen
  • de gesprekkencyclus
  • verzuim
  • business intelligence / managementinformatie
  • sollicitant self service / recruitment
  • digitaal ondertekenen
  • digitale dossiers
  • cursusmanagement / e-learning

Onze consultants zet u op diverse manieren in

Functioneel beheer

Een goed functionerend systeem is van groot belang voor uw organisatie. Onze specialisten zorgen ervoor dat de software van AFAS optimaal functioneert en handelen gebruikersvragen snel en goed af. Dit kan zowel op afstand als op locatie.

Salaris consultancy

Ons team van AFAS consultants maakt vanuit de geldende cao’s binnen de publieke sector de vertaalslag naar de juiste toepassing binnen uw salarisadministratie. Met hun jarenlange ervaring in de publieke sector én de combinatie van analytisch en cijfermatig vermogen, begeleiden ze u bij het ontwikkelen en het salaris technisch implementeren van het loonbeleid binnen uw organisatie.

Interim

Zoekt u een tijdelijke plaatsvervangende oplossing op het gebied van personeelsadministratie en HR advies? Ook dan ondersteunen onze consultants graag. 

IJK beschikt over projectleiders die volledig op de hoogte zijn van de mogelijkheden van AFAS. U kunt vertrouwen op de kennis en expertise als het gaat om implementatie, optimalisatie en verandertrajecten.

Implementatie en optimalisatie

De implementatie en optimalisatie van een e-HRM systeem heeft een grote impact op uw organisatie. Het slagen van een dergelijk verandertraject vereist stevig projectmanagement. IJK heeft deskundige AFAS projectmanagers met veel ervaring in het begeleiden van complexe projecten van A tot Z.

Verandertrajecten

Onze projecten bevinden zich vaak op het snijvlak van mens en proces. In veel gevallen heeft dit direct impact op de wijze waarop mensen hun werk uitvoeren. Het slagen van een project is voor een groot deel afhankelijk van de acceptatie binnen de organisatie. Samen met u zorgen we ervoor dat de verandering door de organisatie gedragen wordt zodat projecten succesvol afgerond worden.

IJK rapport - uw AFAS processen nog efficiënter?

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden die AFAS biedt om uw processen nog efficiënter of eenvoudiger te organiseren? Of heeft u het gevoel dat u de mogelijkheden van AFAS niet volledig benut? Met het IJK-rapport heeft u in twee dagen tijd volledig inzicht in uw AFAS omgeving en de optimalisatiemogelijkheden.

Payroll scan - de loonadministratie goed ingericht?

Een correcte looninrichting voorkomt correcties en onverwachte additionele kostenposten. Met de Payroll scan weet u na één dag of het niveau van uw payroll inrichting in orde is. Samen met uw eigen salarisadministrateur of functioneel beheerder onderwerpen we uw AFAS omgeving aan een grondige check. 

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.