Overslaan en naar de inhoud gaan

Sectoren

Inmiddels hebben wij ruim 25 jaar ervaring. In de sectoren overheid, zorg & welzijn en onderwijs weten wij daardoor goed wat er speelt. Wij kennen de processen, de mensen en de regelgeving.

Gespecialiseerde software en services

Op basis van jarenlange ervaring in de publieke sector zijn passende software en services ontwikkeld. Ontdek wat bij jouw organisatie past.

De werkdruk bij leraren en docenten is hoog. Dit maakt het goed organiseren van onderwijs ondersteunende activiteiten extra belangrijk. Het ontlasten van leraren en docenten draagt bij aan de kwaliteit van het onderwijs. IJK is zowel gespecialiseerd in het primair onderwijs (po), voortgezet onderwijs (vo), speciaal onderwijs (so), middelbaar beroepsonderwijs (mbo), hoger beroepsonderwijs (hbo) als wetenschappelijk onderwijs (wo). IJK stelt alles in het werk om jouw leraren en docenten lucht te geven.

De overheid is een bijzondere sector. Gemeenten, waterschappen, provincies, ZBO’s en rijksoverheden hebben een belangrijke functie voor onze samenleving. IJK is ruim 25 jaar geleden ontstaan als administratiekantoor voor gemeenten en gegroeid tot een overheidsexpert op het gebied van software en services.

Of het nu gaat om verpleeg-, verzorgingshuizen (VVT), ziekenhuizen of andere organisaties in zorg & welzijn, de zorg voor cliënten en patiënten staat centraal. Zorgverleners zijn gepassioneerd en gedreven met het doel zo goed mogelijke zorg te verlenen. Alle samenwerkende organisaties in de zorg zijn zich hiervan bewust. Dit geldt ook voor IJK. Onze software en services zijn erop gericht dat jouw medewerkers zich kunnen richten op de zorg.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.