Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Werken bij IJK

De combinatie van onze kennis, software én de dienstverlening door onze mensen, vormt de meerwaarde voor organisaties waarvoor wij werken. Want juist in een steeds digitalere wereld, is de menselijke factor onmisbaar.

Werken bij IJK betekent dat jij het verschil kan maken. Want juist in een steeds digitalere wereld, is de menselijke factor onmisbaar. Dit doe je niet alleen want bij IJK staan collega's voor elkaar klaar en willen we samen vooruit. De drive om het steeds slimmer te doen maakt ons onderscheidend. Je krijgt bij ons alle ruimte om je ideeën te uiten en te ontwikkelen. Wij geloven namelijk dat de beste ideeën komen van de werkvloer. Zo versterken we elkaar in kennis en expertise. Samen investeren we in de toekomst.

Benieuwd naar de collega's en de sfeer bij IJK? Bekijk dan vooral even bovenstaand filmpje en volg ons op Instagram. Of lees de ervaring van collega's via onderstaande links:

ga naar onze actuele vacatures

 

Wil je meer weten over het werken bij IJK of open solliciteren? Neem dan contact op met onze recruiter Naomi.

Naomi Hering
 

Naomi Hering

Corporate recruiter 

Telefoon: 06 – 52 71 34 70
E-mail: naomi.hering@ijk.nl

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.