Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Over Driessen Groep

IJK is onderdeel van Driessen Groep. Driessen Groep maakt werkgeluk mogelijk. Met onze familie van bedrijven richten wij ons op organisaties in de publieke sector en mensen die werkzaam (willen) zijn binnen overheid, onderwijs, zorg & welzijn en cultuur.

Over Driessen GroepDe organisaties die onderdeel zijn van Driessen Groep verbinden mens en werk, maken processen eenvoudiger met software en services, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en mobiliteit en bieden online arbeidsmarktoplossingen. Zo dragen wij al 25 jaar bij aan het werkgeluk van zoveel mogelijk mensen en organisaties.

In 1993 startte Driessen Groep met twee diensten die nu bij IJK horen: personeels- en salarisadministratie en RAP. IJK is daarmee de stamboom van de Driessen Groep.

 

Naar Driessen Groep

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.