Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Simon Schraven

Projectmanager

  • Bedrijfskundige achtergrond
  • Overtuigingskracht
  • Analytisch vermogen

Door mijn ruime ervaring in de salarisadministratie beheers ik alle facetten van het vak. Daarnaast ben ik door mijn jarenlange ervaring als leidinggevende in staat om mensen te coachen, te inspireren en te overtuigen. De combinatie van mijn ervaring en analytisch vermogen stelt me in staat om goede adviezen te geven over de efficiënte inrichting van processen en werkzaamheden. Ik heb een absolute drive om van elke kans een succes te maken.

Artikelen van Simon Schraven

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.