Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Sanne Simoens

Commercieel projectmanager

  • Oplossingsgericht
  • Relatie en Netwerken
  • Master Marketing Management

Voor mij is iedere dag weer anders: van het uitvoeren van een markt- en klantanalyse tot het schrijven van complexe aanbestedingen en offertes. Zo verzorg ik adviespresentaties voor opdrachtgevers en adviseer ik collega’s en opdrachtgevers over de aanbestedingsrichtlijnen en aankomende offertetrajecten. Daarnaast begeleid ik uiteenlopende commerciële projecten, zoals het in de markt zetten van nieuwe innoverende oplossingen van IJK.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.