Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Luc Janssen

Adviseur services

  • Klantgericht
  • Open & eerlijk
  • Humor

Ervaren adviseur aan de hardere kant van HRM met affiniteit voor procesoptimalisatie, projectmanagement en organisatieontwikkeling. Sparringspartner op operationeel, tactisch en strategisch niveau met een groot netwerk in de publieke sector op zowel HRM als bedrijfsvoering. Ik krijg energie van het efficiënter laten werken van organisaties waardoor mensen tijd over houden voor leukere en belangrijkere taken. Ik sta voor een open en eerlijke advies met de focus op de lange termijn relatie.

Artikelen van Luc Janssen

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.