Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 150 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Johanneke Letschert

Secretaresse

  • Persoonlijk en klantgericht
  • Accuraat
  • Verantwoordelijk

Als secretaresse ben ik verantwoordelijk voor de receptie van IJK, het ontvangen van onze klanten en leveranciers, het aannemen van pakketten en het beantwoorden van de telefoon. Ik zorg samen met mijn directe collega’s voor een warme welkom! Mijn werkzaamheden zijn heel gevarieerd: van het nakijken van teksten tot het opmaken en versturen van evaluaties en van het plannen van afspraken tot het bestellen van kantoorartikelen. Geen enkele werkdag is hetzelfde, dit is een van de dingen die mijn baan als secretaresse zo leuk maakt.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.