Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag hun kennis delen.

Ferda Kara

Trainee salarisadviseur

  • Gestructureerd
  • Klantgericht
  • Nieuwsgierig

Over het algemeen ben ik iemand die energie krijgt van het oplossen van vraagstukken. Hierbij handel ik zo veel mogelijk klantgericht. Ik heb geleerd om goed te luisteren, door te vragen en samen te vatten. Graag zet ik een stapje extra om de klantbeleving optimaal te laten verlopen. Daarnaast ben ik van nature een kalm persoon en straal dit ook uit. Dit past bij mijn gestructureerde manier van werken. Ik kan prima zelfstandig functioneren, maar werken in een teamverband brengt voor mij meer werkgeluk.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met jouw organisatie in gesprek over het realiseren van doelen en ambities in (HR)bedrijfsvoering. Dit doen we samen met jou en onze toegewijde specialisten. Zij zorgen voor de juiste oplossing op het juiste moment. Dat kan door de inzet van dienstverlening op maat of implementatie van onze innovatieve software. Zo brengen we jouw organisatie verder.