Overslaan en naar de inhoud gaan
over IJK

Onze mensen

De menselijke factor maakt het verschil. Bij IJK werken ruim 120 mensen. Maak kennis met onze consultants en enkele van onze andere professionals die graag kennis met u delen.

Edwin Kersten

  • Ruime ervaring in de sectoren overheid, zorg en onderwijs
  • Specialistische kennis op het gebied van AFAS
  • Oplossings- en servicegericht

Ik heb jarenlange ervaring als salarisconsultant met de software van AFAS. Bij diverse organisaties was ik betrokken bij de conversie naar AFAS. Hierbij heb ik alle facetten van de salarisadministratie geanalyseerd en doorgrond. Daarom lever ik een waardevolle bijdrage bij inrichtingsvraagstukken of, indien de inrichting al heeft plaatsgevonden, bij optimalisatievraagstukken. Ik vind het geweldig om mijn opgedane kennis en ervaring over te dragen richting gebruikers/klanten. Kennis moet gedeeld worden, hierdoor versterken partijen elkaar.

Klaar voor de volgende stap?

Bij IJK doen we wat we beloven. Graag gaan we met u in gesprek over het efficiënter en overzichtelijker maken van uw processen. Dit doen we met procesoptimalisatie, HR-analytics, personeelsplanning, salaris en arbeidsvoorwaarden of de gesprekkencyclus. Zo brengen we uw organisatie verder.